Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel
 Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel
Whill model C2 - demontabele elektrische rolstoel
1 Review | Review toevoegen
De Whill model C2 is de opvolger van de model C. De C2 heeft een flinke metamorfose ondergaan niet alleen in uiterlijk maar ook in comfort. Zo is de C2 uitgevoerd met een veringssysteem aan de achterz

Bezorgkosten

€ 75,00

Levering

Op afspraak

€ 5.495,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Whill model C2 is een elektrische rolstoel uit deze tijd. Model C2 blinkt uit in design, kwaliteit en innovativiteit!

Let op! Deze pagina kan slecht weergegeven worden op mobiele apparaten. De beste ervaring heeft u op een PC of laptop.

De Whill C2 heeft unieke omni wielen
Het eerste dat u waarschijnlijk opvalt zijn de voorwielen, deze speciale wielen bestaan uit verschillende ringen welke allemaal kunnen bewegen.
Dit zorgt ervoor dat ze naar voren én opzij kunnen rollen en de Whill rolstoel dus volledig om zijn eigen as kan draaien; de draaicirkel betreft slechts zo'n 76cm.
Daarnaast bieden deze wielen meer grip over grover terrein en rijdt hij met de krachtige motor makkelijk over obstakels van 5cm.
De Whill rolstoel is dankzij de korte draaicirkel dus ideaal voor gebruik binnenshuis en in verzorgingscentra of het ziekenhuis maar u kunt er ook makkelijk mee uit de voeten in de dierentuin, musea of een vakantiepark!


De nieuwste technieken worden gebruikt in de Whill 
Naast natuurlijk de speciale omni-wielen zitter er veel meer technische snufjes in de Whill model C2. U kunt bijvoorbeeld met de Iphone app verbinding maken met de rolstoel en de rolstoel hiermeer op afstand besturen.
Daarnaast is het ook mogelijk om de batterijstatus en actieradius op uw telefoon af te lezen en kunt u de Whill elektrische rolstoel op afstand vergrendelen en te ontgrendelen.
Whill model C2 heeft verschillende standen: economisch, normaal en sport, ook dit kunt u via de app instellen en biedt u altijd de beste rij-instellingen.

Neem Whill overal mee naar toe in uw kofferbak!
Omdat deze elektrische rolstoel te demonteren is in slechts 3 compacte delen, kan Whill alijd met u mee, waar u ook naartoe gaat.

1. Het achterstation; waar onder andere de accu en motoren in zitten.
2. De zitting; deze is ook gedeeltelijke in te klappen en hierin zit de besturing.
3. Het voorstation; hierin zitten de unieke omni-wielen die u de kortst mogelijke draaicirkel geven.

Dankzij dit handige mechanisme is Whill dus dé ideale reisrolstoel en kunt u zonder al te veel moeite de rolstoel in en uit de auto tillen.
Comfortabel op pad met Whill
Whill is compact, maar biedt meer comfort en instelbaarheid dan andere elektrische rolstoelen die mee op reis kunnen. Voor iedereen een comfortabele zithouding dus.

   1. De hoogte van de controller is instelbaar van 66cm tot 73cm
   2. De rugleuning is in een hoek verstelbaar op 100º, 95º en 90º
   3. De rugleuning is traploos in hoogte te verstelbaar van 33cm tot 45cm
   4. De hoogte van de stoel is instelbaar van 40cm tot 48cm
   5. De instaphoogte is 11,5cm
   6. De zitting hoek is instelbaar naar 6º
   7. De zitdiepte is in te stellen van 40cm tot 5cm
   8. De positie van de armleuning is 5cm naar voren of achteren in te stellen


Naast deze instellingen die het rijden op Whill voor iedereen aangenaam maken, zijn er uiteraard meer technieken die er voor zorgen dat u comfortabel op pad gaat:
Wegklapbare armleuningen voor makkelijker instappen
Anti-sway techniek zorgt ervoor dat Whill rechtdoor blijft rijden op schuine wegdelen
Elektromagnetische remmen zorgen ervoor dat Whill nooit te hard naar beneden zal rijden
Ergonomische joystick controller voor gemakkelijke bediening
Makkelijk van stand wisselen en duidelijk beeld van de actieradius


Specificaties:
Whill heeft een maximale snelheid van 8km/u en een maximaal bereik van 16km. Omdat de rolstoel is voorzien van 10Ah Lithium accu's is deze tussendoor snel weer bij te laden. Een volledige lading van helemaal leeg naar helemaal vol duurt gemiddeld 5uur.
Het maximale bereidersgewicht is 113kg en de elektrische rolstoel zelf weeg zo'n 52kg in totaal (dus niet gedemonteerd).
De lengte van Whill is 98cm, en de rolstoel is 55cm óf 60cm (afhankelijk van welke stoelbreedte u kiest). De bodemvrijheid is 5,7cm en de maximale obstakelhoogte is 5cm.

Sorteren op:

Review toevoegen
Kees Matthijssen - 18-09-2021 11:08

Hallo Kilian,

Heel veel dank voor de bezorging van mijn Whill.
De bezorging was perfect ondanks defecte lift.
Mede door de huismeester en Kilian is de whill toch op
de plaats van bezorging gekomen.
Ook dank voor de goede uitleg en vriendelijkheid.
Nu heb ik een Whill maar nog niet buiten het pand geweest
ivm defecte lift, binnen is de Whill perfect.
Ik hou jullie op de hoogte tzt als de lift het weer doet,
hoe de Whill zich gedraagt buiten het pand en dus op de openbare weg.

Mvg, Kees Matthijssen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.