Filter

close
0
Onbeperkt


Bezig met laden...

Kilometertellers & Telefoonhouders

Kilometertellers voor scootmobielen zijn niet alleen handig, maar verbeteren ook uw rijervaring. De kilometertellers zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zijn eenvoudig te reinigen. 
Ook bieden wij telefoonhouders aan die gemakkelijk te bevestigen zijn op uw scootmobiel.

 

De tellers zijn eenvoudig te installeren, waardoor u direct klaar bent voor een veilige rit.

 

Waarom zijn kilometertellers belangrijk?

  • Inzicht in afgelegde afstand: Kilometertellers bieden inzicht in uw afgelegde afstand en rijgedrag, waardoor u uw rit kunt optimaliseren en uw scootmobiel efficiënter kunt gebruiken. 
  • Veiligheid en comfort: Ze dragen bij aan uw veiligheid en comfort tijdens het rijden, zowel voor dagelijkse verplaatsingen als voor langere reizen.


 

Welke kilometertellers bieden wij aan?

Meilan GPS M2

Deze kilometerteller heeft een USB oplaadbare 900mAh batterij en is compatibel met snelheids-/cadanssensor, hartslagmeter en powermeter via ANT+ Bluetooth. Het biedt de mogelijkheid om scootgegevens eenvoudig te uploaden naar platforms zoals Strava, Garmin en Kohoot. Het duidelijke scherm geeft nauwkeurige informatie over snelheid, afstand en tijd.

 

Scootmobiel GPS kilometerteller

Deze kilometerteller ontvangt gegevens van satellieten voor nauwkeurige snelheid, afstand en tijd zonder draden. Makkelijk te bevestigen zonder batterijvervanging, met een goed afleesbaar scherm en verlichting voor gebruik in het donker.

 

Houders voor Scootmobiel kilometerteller

De losse houder voor GPS kilometertellers is passend voor verschillende merken kilometertellers en eenvoudig over te plaatsen op een tweede scootmobiel of ander voertuig.


Wilt u advies over kilometertellers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 079 737 0245.