Filter

close
0
Onbeperkt

Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen helpen bij het verwijderen van vuil, beschermen tegen roestvorming en behouden de glans van uw voertuig. Met deze diverse opties kunt u uw scootmobiel volgens uw specifieke behoeften onderhouden.

 

Bezig met laden...

Waarom is het belangrijk om regelmatig uw scootmobiel te reinigen?

  • Behoud van uiterlijk: Door regelmatig schoon te maken blijft de scootmobiel er goed uitzien. 
  • Verlenging van levensduur: Het verwijderen van vuil, stof en vuil voorkomt dat deze de oppervlakken aantasten en mogelijk schade veroorzaken aan de lak, kunststof onderdelen en metalen delen van de scootmobiel.
  • Veiligheid: Een schone scootmobiel zorgt voor betere zichtbaarheid van reflectoren, verlichting en andere veiligheidsvoorzieningen. Ook kunnen eventuele beschadigingen of slijtage plekken eerder worden opgemerkt en verholpen.
  • Optimale werking: Schoonmaken van bewegende delen zoals wielen, remmen en stuurinrichting kan de werking verbeteren en problemen voorkomen die kunnen optreden door vuilophoping.
  •  

Welke reinigingsmiddelen hebben wij in het assortiment?

Wij hebben reinigingsmiddelen en beschermingsmiddelen in het assortiment. 

 

Reinigingsmiddelen 

Verwijderen van vuil en verontreinigingen van oppervlakken, zoals stoelen, carrosserieën en handvatten. Deze middelen helpen bij het creëren van een hygiënische omgeving.

 

Beschermingsmiddelen

Worden gebruikt om oppervlakken te beschermen tegen schade, verkleuring en slijtage veroorzaakt door blootstelling aan elementen zoals water, UV-stralen en vuil. Deze producten, zoals waxen en coatings, helpen de oorspronkelijke staat en levensduur van de scootmobiel te behouden.

 

Wilt u advies over reinigingsmiddelen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 079 737 0245.