Drive medical scootmobielen

De scootmobielen van Drive Devilbiss zijn stil, sportief en geven veel comfort. Onze ST lijn wordt standaard geleverd met vering en verlichting. Op alle modellen is stoelvering optioneel leverbaar. In ons programma bieden wij 3 of 4 wiel scootmobielen aan, met snelheden tot 20 km/u.

Drive Devilbiss, gestart in 1991 onder de naam Peter Endres in Isny im Allgäu Duitsland, is een toonaangevende producent en aanbieder van hoogwaardige zorghulpmiddelen voor thuiszorg en de intensieve verplegingszorg. Daarnaast bieden wij innovatieve producten op het gebied van mobiliteit. Onze producten voldoen aan de hoogste Europese eisen. Drive Devilbiss is de snelst groeiende producent van hulpmiddelen wereldwijd. Wij zijn snel, flexibel en innovatief.

Wij leveren alle modellen uit de vernieuwde ST lijn waaronder de sportieve Drive ST6D met een enorm krachtige 1300w motor en een snelheid tot 20km/u, daarnaast hebben we het kleinere broertje de ST5D. Voor kortere afstanden en gebruik in winkels zijn de ST4D of de demontabele ST3D geschikt. Het goedkoopste model is de Drive Scout, deze is uitermate geschikt om in elke kofferbak mee te kunnen.
Alle Drive modellen kenmerken zich door hun enorm korte draaicirkel en het licht sturen.

Naast de scootmobielen hebben wij ook een serie rollators van Drive opgenomen in ons assortiment. Dit zijn de Drive Nitro modellen eventueel uitgevoerd in het ultra lichte en stevige carbon.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.