Over Life & Mobility scootmobielen

Life & Mobility is een Nederlandse, innoverende producent van rolstoelen en scootmobielen. Alle activiteiten bij Life & Mobility zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven. Ze hebben kwaliteit, comfort en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Dit is ook de reden dat Life & Mobility hun scootmobielen niet door elke willekeurige scootmobieldealer willen laten verkopen.

Dankzij het duidelijke assortiment, de oerhollandse degelijkheid en legio aan mogelijkheden om een scootmobiel naar wens aan te passen hebben wij gekozen om het volledige assortiment scootmobielen van Life & Mobility in onze showroom te plaatsen. Het assortiment bestaat uit 4 scootmobielen in verschillende kleuren en uitvoeringen die al jaren worden doorontwikkeld. Zo onstaat de meest degelijke en up to date scootmobiel.

Bij ons vindt u de Solo en de standaard 3 en 4 wiel uitvoering en in een Elegance en Blue Diamond pakket. Ook hebben wij de Mezzo in de standaard 3 en 4 wiel uitvoering en in de pakketen Retro en Rosso. Daarnaast staat in onze showroom de Primo Arrivo 3 en 4 wiel en hebben wij de kleine luxe demontabele scootmobiel Vivo klaarstaan voor een proefrit.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.