Filter

close
0
Onbeperkt


Bezig met laden...

Verlichting

 

Waarom is verlichting belangrijk op uw scootmobiel?

Verlichting draagt bij aan uw veiligheid en zichtbaarheid, waardoor u comfortabel en met vertrouwen kunt rijden, zowel overdag als in de avond of nacht. Het is een onmisbaar accessoire voor elke scootmobielgebruiker, waardoor u zichtbaar bent voor andere weggebruikers en uw eigen pad goed kan verlichten.

 

Welke soorten verlichting bieden wij aan?

Compacte verlichtingsset - USB

Deze verlichting is zeer compact en makkelijk te bevestigen. Deze verlichting is oplaadbaar met een meegeleverde USB kabel.

 

Elastiek verlichtingsset - inclusief batterij

Een veelzijdige verlichtingsset met een elastisch ontwerp, bedoeld voor installatie op een scootmobiel, rollator of rolstoel. Dankzij de flexibele bevestiging kunnen deze lampen eenvoudig worden gemonteerd op verschillende voertuigen, waardoor gebruikers veiligheid en zichtbaarheid kunnen verbeteren, vooral in omstandigheden met weinig licht.

 

Siliconen verlichtingsset - inclusief  batterij

Een veelzijdige verlichtingsset van siliconen voor scootmobielen, rollators en rolstoelen, verbetert zichtbaarheid en veiligheid in verschillende omstandigheden.

Dankzij de flexibele bevestiging kunnen deze lampen eenvoudig worden gemonteerd op verschillende voertuigen, waardoor gebruikers veiligheid en zichtbaarheid kunnen verbeteren, vooral in omstandigheden met weinig licht.

 

Wilt u advies over verlichting? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 079 737 0245.