Filter

close
0
Onbeperkt


Bezig met laden...

Beschermhoezen

 

Zorg voor duurzaamheid en comfort voor uw scootmobiel 

Bij Scootmobiel Polanen begrijpen we dat uw scootmobiel een kostbaar bezit is, daarom bieden we een uitgebreide collectie beschermhoezen aan om uw voertuig in topconditie te houden, ongeacht de weersomstandigheden.

 

Waarom zijn beschermhoezen belangrijk?

  • Bescherming tegen stof en vuil. Onze beschermhoezen vormen een barrière tegen stof en vuil, waardoor uw scootmobiel er altijd fris en schoon uitziet.
  • Weerbestendige verdediging. Of het nu regent, sneeuwt of de zon fel schijnt, onze hoezen beschermen uw scootmobiel tegen de elementen en voorkomen schade door langdurige blootstelling aan weersinvloeden.
  • Duurzaamheid en onderhoud. Door uw scootmobiel te bedekken wanneer u het niet gebruikt, verlengt u de levensduur van het voertuig en minimaliseert u de noodzaak van frequente reiniging en onderhoud.
 

Welke beschermhoezen bieden wij aan?

Ontdek de uitgebreide collectie beschermhoezen van Scootmobiel Polanen, ontworpen om uw scootmobiel te beschermen tegen diverse elementen en slijtage. Wij bieden hoogwaardige bescherming met een assortiment beschermhoezen die specifiek zijn ontworpen voor verschillende delen van uw scootmobiel. Bekijk hieronder welke beschermhoezen wij aanbieden en investeer vandaag nog in de duurzaamheid van uw scootmobiel.

 

Afdekhoes voor de gehele scootmobiel

Onze afdekhoes biedt volledige bescherming tegen stof, vuil en weersinvloeden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze hoes eenvoudig te bevestigen en biedt een uitstekende bescherming.

 

Zittinghoes

Speciaal ontworpen om het zitgedeelte van uw scootmobiel te beschermen. Deze hoes is gemakkelijk aan te brengen en voorkomt slijtage en vlekken op de zitting.

 

Doorzichtige hoes voor het dashboard

Voor extra bescherming tijdens het rijden of wanneer de scootmobiel niet in gebruik is. Houd het dashboard vrij van stof en krassen met deze handige doorzichtige hoes.


Wilt u advies over de beschermhoezen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 079 737 0245.