Filter

close
0
Onbeperkt
Sta-op-Stoelen
Wanneer goed zitten en makkelijk opstaan écht belangrijk is,  kunnen wij van Zorgdrager by Polanen u heel erg goed van dienst zijn.
Zorgdrager en Scootmobiel Polanen werken al jaren samen omdat wij staan voor dezelfde service en kwaliteit. Zorgdrager in Delft staat al 20 jaar voor u klaar  met ergonomisch passend zitadvies. De focus van Zorgdrager ligt altijd bij uw zitcomfort. Of de nadruk nu ligt op uw gezondheid en ergonomie zoals bij onze Health stoelen of op uw interieur zoals bij onze Design stoelen: Zorgdrager by Polanen biedt het allemaal!
Ook voor een goede tweedehands stoel of een gereconditioneerde stoel bent u bij Zorgdrager aan het goede adres.  De Zorgdrager showroom in Delft vindt u daar aan de Schieweg 87a (tegenover de Makro). Maar u vindt de zitadviseur ook in de showroom van Scootmobiel Polanen in Zoetermeer want hier maken we gebruik van de volledig ingerichte Shop-in-Shop van Zorgdrager.

Wilt u liever een adviesgesprek aan huis dan behoort dit ook tot de mogelijkheden! Een van de ervaren zitadviseurs komt graag thuis bij u op bezoek voor een betrouwbaar advies op maat. 

Bel nu met het gratis telefoonnummer 0800-0152 voor een afspraak in Zoetermeer, Delft of bij u thuis.


 


Bezig met laden...


Deze website en derden die door ons zijn ingeschakeld maken gebruik van cookies die bij acceptatie worden gebruikt voor gepersonaliseerde ads. Bekijk voor meer informatie onze

privacy pagina

.
Accepteer geselecteerde cookies