Over Skyline Mobility mobiliteitsmiddelen

“Grenzenloos genieten” is het motto ban Skyline Mobility.
Skyline Mobility wil het reizen voor iedereen zo leuk en toegankelijk mogelijk maken. Daarom bieden zij reizigers die slecht ter been zijn diverse lichte en opvouwbare mobiliteitsproducten. Geen ouderwetse hulpmiddelen, maar mooie en luxe noviteiten waarmee u gezien wilt worden. Of u nu de wereld rondreist of liever in de buurt vertoeft, met de compacte reismaatjes kunt u onbezorgd op pad!

Ontdek het complete travel assortiment nu ook in onze showroom. Wij hebben de carbon versie van de Brio, de S19FC, en de standaard Brio, de S19F klaarstaan voor een proefrit. Deze kleine scootmobielen zijn ideaal voor op reis en kunnen gemakkelijk en in één enkele handeling opgevouwen worden. Daarnaast kunt u de elektrische en opvouwbare rolstoel Smartchair S en XL komen proberen.

Maar niet alleen leveren wij deze electrische voertuigen. Ook hebben wij de andere handige hulpmiddelen van Skyline Mobility zoals de Alevo rollators, Flexyfoot en Ossenberg wandelstokken én de handig Wheelable opvouwbare toiletstoel.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.