Filter

close
0
Onbeperkt
 

Smeermiddelen

 

Smeermiddel voor scootmobielen is een speciaal ontworpen product dat wordt gebruikt om bewegende onderdelen van de scootmobiel te smeren en te beschermen tegen wrijving, slijtage en corrosie.

Bezig met laden...

 

Waarom is het belangrijk om smeermiddel te gebruiken?

  • Vermindering van wrijving: Smeermiddelen verminderen de wrijving tussen bewegende onderdelen, waardoor slijtage wordt verminderd en de levensduur van de apparatuur wordt verlengd.
  • Voorkomen van corrosie: Smeermiddelen creëren een beschermende laag die metalen onderdelen beschermt tegen corrosie en roest, vooral in vochtige omgeving.
  • Soepelheid van werking: Door het verminderen van wrijving zorgen smeermiddelen ervoor dat mechanische onderdelen soepel kunnen bewegen, waardoor de prestaties van machines en apparatuur worden verbeterd.
  • Geluidsreductie: Smeermiddelen verminderen ook het geluidsniveau door de wrijving tussen onderdelen te verminderen, waardoor een stillere werking mogelijk is.
 

Welke smeermiddelen hebben wij in het assortiment?

Wij hebben smeermiddel en kruipolie in het assortiment. Het verschil tussen deze twee wordt hieronder uitgelegd.

 

Kruipolie wordt gebruikt om vastzittende en verroeste onderdelen van scootmobielen los te maken en te smeren. Het dringt door in kleine openingen en ruimtes om roestige bouten, moeren, scharnieren en andere metalen onderdelen te ontgrendelen.

Smeermiddel, wordt gebruikt om bewegende onderdelen van scootmobielen te smeren en te beschermen tegen slijtage en wrijving. Het zorgt voor soepele beweging en voorkomt dat onderdelen vastlopen of beschadigd raken.

Dus, kruipolie wordt gebruikt om vastzittende onderdelen los te maken en te smeren, terwijl smeermiddel wordt gebruikt om bewegende onderdelen te smeren en te beschermen tegen slijtage en wrijving.

 

Wilt u advies over smeermiddelen en kruipolie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 079 737 0245.