Makkelijk een scootmobiel huren bij Scootmobiel Polanen in Zoetermeer.
Als u tijdelijk een scootmobiel nodig heeft kan de Scootmobiel Polanen uitkomst bieden. Wij hebben namelijk – naast de scootmobielen voor de verkoop – ook diverse scootmobielen die we verhuren. Het huren van een scootmobiel kan nodig zijn als u bijvoorbeeld slecht ter been bent en u graag een dagje weg wilt, of als u op vakantie wilt gaan. Met een scootmobiel kunt u dan toch genieten van een onbezorgd dagje uit zonder dat u daarna meer last heeft van uw gewrichten of pijnlijke benen.

Elke scootmobiel die we verhuren is al verzekerd, u hoeft zich daar dus geen zorgen over te maken. Daarnaast voldoen de scootmobielen aan de benodigde kwaliteit- en veiligheidseisen.

De scootmobiel kort of juist langdurig huren?
Mocht u enkel een dagje weggaan, bijvoorbeeld naar een dierentuin of een congres, dan heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een scootmobiel kort te huren. Onze scootmobielen zijn te huren vanaf één dag. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.
Ook als u een scootmobiel voor een langere periode wilt huren is dat mogelijk tot maximaal één jaar (hierna is het mogelijk een nieuwe huurovereenkomst af te sluiten). Als u een scootmobiel voor een langere periode huurt dan daalt het tarief na de 13e en de 26e week.

Hoe gaat het huren van een scootmobiel te werk?
Bij ons gaat het huren zonder rompslomp en zonder moeite.
U kunt telefonisch of via de mail een reservering aanvragen, wij vullen het huurformulier voor u in en zorgen dat de scootmobiel op de gewenste dag rijklaar voor u klaarstaat. Op het moment dat u de scootmobiel komt halen of wij deze bij u komen brengen, vragen wij u enkel een handtekening op het formulier te zetten en de borg te voldoen. Binnen 5 minuten is het geregeld en kunt u al genieten van de scootmobiel.

Wij kunnen de scootmobiel voor u brengen en ook weer ophalen, hiervoor hanteren wij de volgende tarieven:
 
  Brengen Halen
Omgeving Zoetermeer: € 20,00 € 20,00
Buiten Zoetermeer maar binnen 40km: € 50,00 € 50,00
Verder dan 40km In overleg In overleg

Belangrijk: op zaterdag en zondag bezorgen wij niet.

Wat kost het huren van een 3 of 4 wiel scootmobiel?
Deze prijzen gelden voor zowel het huren van een demontabele als voor het huren van een vaste scootmobiel.
 
Borg €200,00
   
Dag € 12,50
Weekend* € 25,00
Week € 50,00
Vanaf de 13e week € 35,00 per week
Vanaf de 26e week € 25,00 per week

 
* ophalen op vrijdag tussen 12:00 - 17:00 ; terugbrengen maandag tussen 12:00 - 15:00
Wilt u het huren snel regelen?
Heeft u alle informatie gevonden die u zocht? Wilt u toch nog meer informatie of snel het huren regelen? Neem dan contact met ons op via onderstaande link:

https://www.scootmobielpolanen.nl/Contact