Filter

close
0
Onbeperkt


Bezig met laden...

Windschermen en overkappingen

 

Een windscherm op uw scootmobiel biedt bescherming tegen wind, regen en andere weersomstandigheden tijdens het rijden. Het draagt bij aan uw comfort en veiligheid door de blootstelling aan de elementen te verminderen en een aangename rijervaring te bieden. Wij bieden twee soorten windschermen aan: een windscherm en een overkapping. Deze leggen wij hieronder uit.

 

Welke opties hebben wij in het assortiment?

Windscherm

Als u op zoek bent naar meer wendbaarheid en het verminderen van rijwind of regen in uw gezicht, dan raden wij een windscherm aan. Een windscherm is gemaakt van dik en stevig kunststof en biedt een comfortabele bescherming tegen de wind. Het is ideaal voor snelle rijders en voor degene die alle weersomstandigheden trotseren. 

 

Overkapping

Als u op zoek bent naar volledige bescherming tegen alle weersomstandigheden, is een overkapping de ideale keuze. Met een opklapbare overkapping kunt u het luifel omzetten in een cabine, zodat u kunt genieten van zonwering, een windscherm en een regenkap in één.

 

Waarom zijn windschermen belangrijk?

  • Bescherming tegen weersinvloeden: onze windschermen zijn gemaakt van dikker en steviger kunststof, waardoor u heerlijk uit de wind zit. Ideaal voor de snellere rijders en voor degenen die elk weertype trotseren.
  • Universeel en eenvoudig te monteren: onze windschermen zijn universeel en passen op vrijwel iedere scootmobiel. Ze worden geplaatst op de bevestiging waar ook de spiegels op zitten. Geen spiegels? Laat het ons weten en wij zorgen voor extra klemmen zodat u het windscherm eenvoudig kunt monteren.
 

Wilt u advies over windschermen en overkappingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 079 737 0245.