Filter

close
0
Onbeperkt


Bezig met laden...

Regenkleding voor scootmobielen kopen

Bij scootmobiel Polanen bieden wij de juiste regenkleding voor jouw scootmobiel. De regenkleding zorgt ervoor dat je altijd op pad kunt bij slechte weeromstandigheden. De regenkleding is speciaal ontworpen om over uw scootmobiel heen te plaatsen zodat u tijdens uw rit geen last heeft van de regen. Wij bieden twee soorten regenkleding aan, zo hebben we de regencape voor de scootmobiel en de poncho. Hieronder leggen wij de verschillen tussen de twee uit.


Regencape voor scootmobiel

De regencape zorgt ervoor dat u tijdens de rit droog over komt, maar deze zit niet volledig over uw scootmobiel heen. De regencape heeft wel een zichtvenster die ervoor zorgt dat u gemakkelijk om u heen kan kijken en dus tijdig ziet als iemand u gaat inhalen. Daarnaast is de regencape voorzien van een voetengedeelte dat is verstevigd met kunstleer.


Poncho voor scootmobiel

De poncho voor op de scootmobiel heeft een capuchon en beschermt zowel uzelf als de scootmobiel tegen de regen en de wind. Door de doorzichtbare voorzijde is de verlichting zichtbaar en ziet u zelf de besturingsdisplay. Daarnaast heeft de poncho openingen aan de zijkant zodat de spiegels naar buiten kunnen steken. In de avond bent u goed zichtbaar door de reflecterende strips aan de zij- en achterkant.


Schootskleed voor scootmobiel

Het schootskleed is een extra accessoire die ervoor zorgt dat uw benen droog blijven en zorgen voor warmte. Ideaal dus voor in de wintertijd! Het schootskleed is daarnaast gemakkelijk op te vouwen en op te bergen in het opbergzakje die erbij hoort. De schootskleden zijn voorzien van klittenband zodat u deze gemakkelijk aan uw lichaam kunt bevestigen en de reflecterende band zorgt ervoor dat u goed zichtbaar bent in de avond.