invacare Leo 3 wiel Invacare Leo Leo scootmobiel Invacare Leo Invacare Leo scootmobiel Invacare
invacare Leo 3 wiel Invacare Leo Leo scootmobiel Invacare Leo Invacare Leo scootmobiel Invacare
Invacare Leo 3 - wiel scootmobiel
0 Review | Review toevoegen
Deze Invacare Leo 3-wiel scootmobiel is een comfortabel rijdende scootmobiel die daarnaast ook demontabel is. Met de Invacare Leo kunt u met een gerust hart op pad voor uw dagelijkse uitstapjes, excur

Bezorgkosten

€ 75,00

€ 2.399,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Veiligheid

Het lichtpakket van de Invacare Leo 3-wiel scootmobiel omvat richtingaanwijzers die automatisch uitgaan en een krachtig remlicht. Wanneer de accu leeg raakt is dit niet alleen zichtbaar op het display, maar ook hoorbaar middels een piepend geluid.

Comfort

De Leo 3-wiel scootmobiel is een compacte mini scootmobiel, die gemakkelijk gedemonteerd kan worden voor vervoer tijdens langere reizen of weekendtrips. Met zijn vlotte rijden en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid, worden krappe bochten in het plaatselijke winkelcentrum of bijvoorbeeld in het museum kinderlijk eenvoudig. De accu en de electronica van de Leo zijn eenvoudig bereikbaar wat onderhoud eenvoudig maakt.

Betrouwbaar

Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat de Leo 3-wiel scootmobiel hen overal brengt. Of het nu gaat om een rit in het park of een winkeltrip, de Leo is geschikt en betrouwbaar dankzij de exceptioneel hoogwaardige electronica en zijn kracht. Deze elementen zijn beschermd tegen corrosie, vuil en water, zodat de werking gewaarborgd is. De 2-staps vrijloop voorkomt dat de scooter per ongeluk in de vrijloop komt. Het ontwerp van het verlichtingssysteem zorgt ervoor dat wanneer er een lamp uitvalt de rest blijft branden.

Kies uit 3 verschillende uitwisselbare kleurpanelen en meer dan 25 accessoires voor het aanpassen van uw scooter aan uw individuele stijl.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.