Corona update:
Als winkel voor zorg- en welzijnshulpmiddelen en locatie voor reparatie en onderhoud mogen wij open blijven.
Uiteraard hanteren wij alle RIVM richtlijnen en kiezen wij er voor om de showroom enkel op afspraak te openen.
Onze werkplaats blijft zoals altijd open op afspraak en ook onze monteurs rijden nog rond.

Filter

close
Bij Scootmobiel Polanen in Zoetermeer hebben wij een heel uitgebreid assortiment scootmobielen. Wij zijn niet merk gebonden en kunnen hierdoor vrijwel alle merken en modellen scootmobielen aanbieden.
In onze showroom staan onder meer gerenommeerde merken als Vermeiren, Sunrise, Invacare, Skyline Mobility, Drive Medical, het Hollandse Life & Mobility en ook is Scoozy bij ons te bewonderen. Van deze merken hebben we meer dan 30 modellen klaarstaan waaronder de opvouwbare Brio, Vermeiren Carpo, Life & Mobility Solo, de Trophy van Sunrise Medical en de Orion Metro van Invacare. Ons assortiment sluit perfect op elkaar aan en we hebben voor elk budget en in elke comfortklasse een passende oplossing. Onze ruime showroom biedt gratis parkeergelegenheid bij de voordeur en een rustige buurt om op uw gemak scootmobielen te proberen. Altijd vrijblijvend en zonder opdringerige verkopers!

In 5 stappen een scootmobiel kopen bij dé scootmobiel specialist van de randstad
Wij helpen u aan de voor u best passende scootmobiel. Hoe we dit doen leggen wij graag aan u uit in ons 5-stappenplan. Klik hier om dit stappenplan te bekijken.  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

"Scootmobiel Polanen Zoetermeer, úw expert in scootmobielen!"Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.