Invacare OptiCharge Oplader scootmobiel 8Ah
Invacare OptiCharge Oplader scootmobiel 8Ah
scootmobiel acculader Invacare 8Ah
0 Review | Review toevoegen
OptiCharge heeft een slim en eenvoudig ontwerp zonder knoppen. De lader heeft aan de voorzijde een groot diagram met LED's die duidelijk de laadstatus weergeven. Door dit eenvoudige ontwerp is de opla

Bezorgkosten

€ 0,00

Levering

1 - 2 werkdagen

€ 199,00
€ 100,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

OptiCharge-oplader

OptiCharge heeft een slim en eenvoudig ontwerp zonder knoppen. De lader heeft aan de voorzijde een groot diagram met LED's die duidelijk de laadstatus weergeven. Door dit eenvoudige ontwerp is de oplader gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken.
OptiCharge is voorzien van een veilige en praktische houder voor de laadstekker, zodat u voorkomt dat de stekker op de grond/grond komt te liggen en beschadigd raakt.
De OptiCharge-oplader is gemakkelijk te verplaatsen met behulp van de ergonomische handgreep en kan zowel staand als stevig aan de muur worden gebruikt.

OptiCharge is ontworpen om zowel AGM- als GEL-accu's te kunnen laden en is ontworpen met een verbeterde laadkarakteristiek die de levensduur van de accu's kan verlengen.
OptiCharge heeft een "innerlijke intelligentie" die detecteert wanneer de batterij erg leeg is. Als dit het geval is, zal OptiCharge, om de batterijen te beschermen, de eerste 30 minuten extra voorzichtig opladen en daarna pas opladen met normaal vermogen. Lees meer over correct opladen.

Als OptiCharge tijdens het opladen een fout of onregelmatigheid detecteert, stopt het opladen onmiddellijk om het risico op overladen en daarmee schade aan de accu's van het elektrische voertuig te minimaliseren.
OptiCharge voldoet ook aan de normen die in het gebied van toepassing zijn, waaronder EN12184:2014 en ISO 7176-21:2009.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.