Scootmobiel Lithium 12V - 80Ah
Scootmobiel Lithium accu 12V - 80Ah
0 Review | Review toevoegen
De nieuwe Cosmos accu is de nieuwste serie van de firma Wetac. Dankzij de Lithiumtechnologie weten de accu’s wel 3x meer cycli te halen dan cyclische AGM accu’s en zijn ze 50% lichter en kleiner dan v

Bezorgkosten

€ 38,00

Levering

2e week Maart

€ 775,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Waarom plaats je een lithium accu in een scootmobiel? De lithium accu is zeer geschikt voor gebruikers die de scootmobiel regelmatig gebruiken de lithium accu gaat wel tot 3 keer zolang mee dan de AGM of gel accu en is dus op termijn goedkoper dan een traditionele accu ook is deze veel lichter daardoor wordt de scootmobiel ook lichter zodat u er meer kilometers mee kunt rijden. tussentijds opladen net als een E bike kan en mag gewoon, dus als u ergens een kop koffie onderweg drinkt kunt u de accu gewoon bijladen. De laadtijd is 50% korter dan een traditionele accu.

De nieuwe Cosmos accu is de nieuwste serie van de firma Wetac. Dankzij de Lithiumtechnologie weten de accu’s wel 3x meer cycli te halen dan cyclische AGM accu’s en zijn ze 50% lichter en kleiner dan vergelijkbare AGM accu’s. Daarnaast haalt u uit een Cosmos accupakket een tot wel 180% grotere actieradius! U kunt de AGM/Gel accu's 1 op 1 vervangen voor een lithium accu van 12 V. De voordelen van een lithium accu t.o.v een gewone accu is dat de accu tot wel 50% sneller oplaad , tussentijds opladen kan gewoon dus als u ergens naar toe rijdt waar u even moet wachten dan kunt u de scootmobiel gewoon aan de oplader zetten dit verhoogd de actieradius.LET OP:  Voor Lithium heeft u een andere lader nodig en accuindicator.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.