Vermeiren Ceres deluxe - 3 wiel scootmobiel Vermeiren Ceres deluxe - 3 wiel scootmobiel Vermeiren Ceres deluxe - 3 wiel scootmobiel Vermeiren Ceres deluxe - 3 wiel scootmobiel
Vermeiren Ceres deluxe - 3 wiel scootmobiel Vermeiren Ceres deluxe - 3 wiel scootmobiel Vermeiren Ceres deluxe - 3 wiel scootmobiel Vermeiren Ceres deluxe - 3 wiel scootmobiel
Vermeiren Ceres deluxe - 3 wiel scootmobiel
0 Review | Review toevoegen
De Ceres Deluxe is de broer van de reguliere Ceres, eveneens een ideale en eenvoudig te bedienen scootmobiel, voor een rit naar de winkels, een bezoek aan familie of een langere recreatieve rit.

Bezorgkosten

€ 0,00

Levering

Op afspraak

€ 3.150,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Ceres 3 Deluxe
De Ceres Deluxe is de broer van de reguliere Ceres, eveneens een ideale en eenvoudig te bedienen scootmobiel, voor een rit naar de winkels, een bezoek aan familie of een langere recreatieve rit. Ook met de Ceres Deluxe kunt rekenen op een comfortabele rit in deze zeer betrouwbare scootmobiel.
De luxe uitvoering van de Ceres komt tot uiting middels zijn ergonomisch gevormde deltastuur met een trekbediening, zijn zwarte banden, de standaard geleverde 50 AH accu's en dit alles gecombineerd met de luxe kleur van champagne. Uiteraard is ook bij de Ceres Deluxe de stoel voorzien van een hoofdsteun welke goed instelbaar is en comfortabel voor een langere ritten.

Met een maximale snelheid van 12 kilometer per uur kan de Ceres Deluxe goed meekomen in het verkeer binnen de gemeente grenzen maar leent zij zich ook voor wat langere recreatieve ritten in de natuur. De rijeigenschappen zoals de maximale snelheid, acceleratie, remweg ect. zijn elektronisch individueel instelbaar. Zijn korte draaicirkel maakt hem zeer geschikt voor gebruik in winkels.

De Ceres Deluxe is leverbaar in een 3 en 4 wiel uitvoering.

Totale lengte 127 cm
Totale breedte 61 cm
Totale hoogte 116 cm
Snelheid 12 km/h
Actieradius Max. 35 km
Draaicirkel 302  
Bodemvrijheid 15 cm
Gewicht 92 kg
Max. belasting 135 kg
Kleur champagne  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.